Nu ska maken och jag äta kräftor och glutenfri västerbottenpaj. Brollorna åt pajen och korv(!) till middag. Kungen tyckte pajen smakade som riskakor. Vet inte hur jag ska tolka det...?
Pajdegen:
3 dl glutenfri mjölmix (jag gjorde slut på slattarna av Sempers Mix, Sempers Mix med fiber och Jyttemjöl)
125 g smör
1 äggvita
1-2 msk vatten
Låt degen vila i kylskåp minst en timme.
Förgrädda 10 minuter i nedre delen av ugnen på 200 grader.
(Fylld paj gräddas i mitten av ugnen 15-20 min)
Har sprungit med vagnen 40 minuter och styrkat 30 minuter idag. Stel i baklåren. Inget jämfört med hur bästa Ida måste känna sig. Var med på Stockholm Extreme Challenge i helgen. Huga! Järnkvinnan!
Och 15-timmarsbarnen får ingen lunch på dagis denna veckan. Så maken får nog bjuda ut oss på lunch på IKEA i morgon (dvs skicka med en slant).
I morgon ska jag nog springa backe.
![]() |
"Makar jiskaka"! |
![]() |
En timme i kylskåp |
![]() |
Mmm! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar