Recept på degen:
50 g jäst
4,5 dl vatten
750 g glutenfri mjölmix. Jag tog Sempers Mix och en skvätt Sempers Pofiber
1 dl olja
1 tsk salt
Jäs 30 min
Tomatsåsen:
Hacka en rödlök och fräs med 2 msk olja. Tillsätt 2 msk tomatpuré och pressa en vitlöksklyfta.
Häll i en burk krosade tomater, 0.5 msk senap, 1 msk flytande honung, 0.5 tsk salt, 0.5 msk balsamvinäger, 2 msk torkad oregano, 1 tsk sambal oelek.
Koka ihop 15 min
Grädda cirka 20 min på 225 grader (ingen förgräddning behövs)
![]() |
Mmmmm |
Dagens träning: lätta intervaller 6*60/30 tot 30 min + 20 min bålstyrka
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar