onsdag 14 augusti 2013

Lunchintervaller och tekniska problem

Lunchintervaller. Tog ut min träningstimme idag. Så bra att vi har den möjligheten här på myndigheten. Sprang 4*4-minutersintervaller på Gubbholmen. Eller 4-minutare. Vet inte hur lång tid intervallerna tog eller hur lång vila det blev mellan. Klockan lade av på väg ut. Men rundan är nog dryga 1000 meter. Jag vilade mellan intervallerna tills jag kände mig redo igen (eller gör man någonsin det på ett intervallpass?!). Så det vart nog bra precis 4 minuter ändå. Kanske lite fortare. Vill jag tro i alla fall..., haha. Och det gick ju det också, att springa utan klocka!

Nya sköna knallrosa
kompressionssleeves från Compressport


2 kommentarer:

  1. Ibland är det skönt att inte ha klocka eller hur? Vad tycker du är fördelarna med strumporna? Springer du utan ibland?

    SvaraRadera
  2. Det var första gången jag sprang utan klocka. Och jag har sprungit i 25 år (oj vad gammal jag måste vara...?!). Det var rätt gött, ja. Kompressionsstrumporna tycker jag är supersköna. Har blivit rekomenderad att ha det på mig då jag har många ytliga blodådror på vaderna. Brukar även ha strumpor till "vardags" också. För återhämtning och så lindrar det krypet i vaderna som jag har. Ibland svullnar benen efter långa dagar och då är strumporna också bra.

    SvaraRadera