söndag 14 augusti 2011

Ljus i mörker

Nu börja det bli lite mulet och mörkt ute. Har tänt lite ljus och höstkänslan infinner sig! Trots att det är 14 augusti och SOMMAR!

Har haft en skön helg. Tränat och mått gott! Varit ute med barnen och mått gott!

I veckan hoppas jag få till två styrkepass och två löppass. Bokat lunchlöpning med Ida på torsdag. Men läst på fb att hon gav upp långpasset i dag. Hon kommer igen! Styrka på måndagkväll och fredag morgon. Nästa vecka blir däremot ingen höjdarvecka. Ur träningssynpunkt. Alltså. Maken ska vara borta fyra dagar. Får träna upp mig denna veckan och hoppas jag får till något kvällscykelpass på schwinnen. Och klassiska MARS-gympa á la Karin.

Två dagars planeringsdagar på dagis vilket innebär att föräldrarna måste vara hemma. Planeringadagar som fröknarna ska använda till att packa upp saker. Allt typ. Vattenskada på barnens dagis och barnen ska få vara i en tillfällig lokal. Eller tillfällig. Tills januari... . Var förbi Oscarslundsskolan i går. Hmm. Tycker att det borde vara folk där och fixa i helgen med tanke på att barnen ska dit på ONSDAG! Rensa ogräs (typ djungel), fixa i ordning någon sorts lekplats med gungor kanske eller en kana?! Ojoj, inte klaga. Men det positiva är all skog och 4H-gården inte långt därifrån. Ska inte döma i förväg. KOMMER ATT BLIR BRA!

Nu har maken svurit klart och garderoben är på plats. Här ska RENSAS kläder!

Först lite fika!

Fridens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar