måndag 12 april 2010

Snart 200!

Nu bär det av ut i vårsolen! Försöker få tag på min husläkare för en tid. Kanske pencilin (stavas?) så jag blir av med eländet i halsen! Både Kungen och storebror rosslade i morse. F*n.

UTUTUTUTUT!

Puss och kram!

3 kommentarer:

  1. Aj då jag blev inte nr 200 bara 199!
    Millenium det är grejer det!!

    Kram till er alla!!!

    Lalla

    SvaraRadera
  2. Måste ju kika in för att bättra på din statistik - nu ÖVER 200 GRATTIS!

    Ringde Vårdcentralen idag - tänkte att 1 dryg månads förkylning kunde kvalificera mig för en undersökning om det kankse har blivit bakterier i min täppta näsa o tunga huvud. "VIRUS!!" Skrek sköterskan. "Men, jag har haft det i nästan en månad nu, KAN det inte vara så att det kankse är bakt..." "VIIIIRUUUUS!!!!" gastade hon vidare, "Lägg flera kuddar unber huvudet när du ska sova, ta Nezeril - för det är VIRUS!!. Tack o hej- nästa patient!"
    Så - det är alltså virus jag har. Bara att vänta ut det... ;-)

    Hoppas du har en mer lyssande doktor ;-) !

    SvaraRadera
  3. Hej Kusin!!!
    Läste dina mål för 2010
    Fina mål men GLÖM nte att berömma dig själv när du lyckats med något. Kan vara att limpan jäste upp ovanligt bra just denna gågen!!! Kram och så ser vi fram mot en bra dag på alla våra olika jobb, Igår när jag kom tillbaka efter sportlovet pigg som bara den vad har då slunkit in ill oss på förskolan.....jo magsjukan!!! massor av barn ooch personal som ligger.....hoppas på imunitet!!!!!
    Kram Lalla

    SvaraRadera