söndag 11 augusti 2013

På väg hem och enminutare

Sitter i bilen på väg hem efter en alldeles för kort helg hos mor och far. Hinner inte ens hälften av allt man vill göra när man kommer "hem".

Familjemiddag, tivoli med barnen och träning utan stress(!) hann vi med. Och det var väl det. Mostrarna kom förbi och sa hej, alltid kul. Det vi inte hann nu får bli nästa gång. Typ.

Körde ett intervallpass på vägen hem till syrrans husbygge. Så himla fint det blir! Transportlöpning dit kan man säga. 15*60/30. Hann också i farten hejja på en gammal klasskompis som bor precis utmed spåret. Hej igen Anders! Hann inte stanna! Intervaller du vet... .

Ösregn och mycket trafik. Blä! Tar vägen över Gävle-Borlänge. Uppleva gamla minnen... . Apless på Sundsvall-Uppsala-Västerås-Karlstad.

Sitter och skriver listor på allt jag ska göra till veckan. Efter jobbet. Träningsplaneringen är klar. Ska rensa och sortera barnens garderober, kläd- och skolådor i förrådet ska också få sig en omgång. Skåp i köket måste städas. Suck. Och så gör jag en inköpslista. Ska pimpa om storebrors rum. Det ska bli kul. En hel massa nya ljuslyktor ska jag också köpa. Får lite höstkänslor här i bilen när det regnar och blixtrar utanför.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar