tisdag 16 juli 2013

Tidig morgon, fiskelycka och troll

Stack ut på mtb:n vid 06.30. Hittade en tur från Högis till Vålbrändan. Det tog precis två timmar tur och retur. Bra träning men tråkig bana. Grusväg. Väl hemma väntade familjen med frulle. Finns inget godare än med frukost efter ett morgonpass! Gröt, ägg och kaffe. Yummi. En lugn morgon och ändå var vi ute och fiskade redan kl. 10...!

Vi löste fiskekort och hoppades(?) på fiskelycka i pölen nedanför vår lägenhet vid Högis. Och napp blev det. Storebror fick en fin regnbåge med b r ö d som bete! Fisken grillades med en massa smör och annat gott, till middag. Alla åt med god aptit (plus några grillade köttbitar...).

Efter lunch packade vi fikakorgen och for vi ner till Hundfjället. Där gick vi en bit på Trollstigen. Kidsen tyckte det var jättekul. En lugn och skön eftermiddag i en sol som värmde när den väl tittade fram.

Nu blir det en tidig kväll för brollorna. Lillasyster sover redan. Föräldrarna ska se klart på filmen som vi påbörjade i går (the manchurian candidate). Och kanske hinner jag sy klart ett tenntrådsarmband. Och kanske hinner jag börja på ett halsband?
Hojade i ottan
Fiskepöl
Lyckan var total!
Mor och dotter
Far med söner
Herr och fru
Det är vackert i Sverige.
Jättevackert!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar