lördag 6 april 2013

Tävlingspremiär och det här med klädval

Tävlingspremiär! Så kul! Så jobbigt! Varför plåga sig liksom?!

I alla fall. En helt vanlig morgon. Lillasyster vaknade 06, nästan sovmorgon. Resten av kidsen 06.30 och 07.30. Maken fick sovmorgon.... . Ladda. Vaddå?!

Minibuss till Örebro med min löparklubb SISU Forshaga. Lite flasch backs med minibuss. Orientering, -90 tal, E4:an söderut, kallt, utedusch, ja..., resten är historia . Men en mycket trevligt typ av reseform. Man kan prata, äta, dricka kaffe, stanna och kissa och lite mer kaffe och sen poff är man framme.

Och vad ska man ha på sig en blåsig men solig dag den 6 april? Om man frågar 10 personer får man med all sannolikhet 10 olika svar... . Jag hade i alla fall superunderställströja, tävlingslinne, knälånga tajts och stödstrumpor aka kompressionsstrumpor. Och vantar. Och det var perfekt.

Mitt mål för dagen var att landa på 43 minuter. Ingen aning om vart jag skulle stå formmässigt efter en magsjukesväng i början av veckan.

Men shit vad lätt det gick! 38.45! Kände mig grymt stark hela loppet. Kan nog tacka alla plankor och bålstyrka för det (trx). Och alla löppass med lillasyster i joggingvagnen och mitt immunförsvar. Mitt pers är på 37.08 och från 1999 innan alla kids.

Loppet då. Banan var två varv på en femkilometerslinga. Jag delade upp lopper i fyra stycken 2.5 km block. Tänkte liksom "nu är första 2.5 km gjord och sen bara en 2.5:a kvar på första varvet". Och sen är det bara ett varv kvar på banan och två stycken 2.5 km block. Och efter första 2.5:an bara en 2.5:a kvar". Klart som korvspad, haha. It´s alla in the head... . Och det funkade.

Vann min klass K35 och kom 6:a i tävlingsklassen (tror jag).

Nu filmmys och ja, en öl och lite chips.

Tävlingsflätan flätad
Jag och fina Alla kan träna-Ida
som persade 43.32!
Oj så vita. Har jag nya skor, eller?!
Jamen va bra!
Nöjd. Med medalj och allt!
Priset

2/5 av laget till Vasastafetten


2 kommentarer:

  1. Så galet BRA sprunget!
    Jag blir riktigt inspirerad och motiverad.

    SvaraRadera
  2. Tack! Det gick riktigt bra och jag är själv väldigt förvånad att det gick så fort! Helt sjukt!

    SvaraRadera