söndag 12 februari 2012

Gotland

Har bokat sommarsemeter. En vecka på Gotland. Stuga i Smågårde. Ska bli skönt! Sen blir det ju givetvis en resa norrut och en söderut. Så blir det när man bor långt från släkta´! Några dagar i Sälen också. Ja och så. Var i Sälen även i fjol sommar. Det var nog de bästa och skönaste semesterdagarna!



Helgen har spenderats på ishockeyplanen. Storebror har blivit riktigt duktig på att åka skridskor och spela. Och det är så kul att han vill åka. I dag ville han åka längdskidor. Men vi har ju lite för dåligt med den vita varan för det. Tyvärr.

Har varit i simhallen också. Undrens tid är inte förbi. Har haft lite kämpigt med simskolan. Storebror är riktigt duktig på att hoppa från kanten, snorkla och på semestern före jul så simmade han riktigt bra utan puffar. Om vi varit där en vecka till så hade han med all sannolikhet knäckt simkoden! Men. På simskolan har det varit lite jobbigt. Nya fröknar och nya barn som han inte känner. Och han måste veta vad som ska göras för att vara trygg. På dagis när nåt nytt ska göras sitter han och tittar på två tre gånger tills han vet. Sen är han med. Och kan precis. Så vi har fått varit med i vattnet och då har det gått sådär. Tills i dag. Sa att jag har för stor mage för att vara med i vattnet och det ligger ju lite sanning i det... . Kom överens om att han inte behövde göra alla övningarna bara han var i vattnet. Och så blev det! Var med på uppvärmningen. Kors! Var med i ringen. Kors! Gjorde tom alla övningarna. Kors! Gick före i kön för att få göra övningarna fler gånger. Dubbelkors! Man ska ju inte tränga sig. Men i detta fallet ser jag det som ett sundhetstecken. Annars ställer sig Storebror alltid sist och väntar snällt på sin tur. Höll tom en av fröknarna i handen. Kors! Strålade i kapp med Kallstasola´när han klev upp. Jag var nog lika lycklig som han.

På tisdag fyller han fem år! FEM! Önskar sig coola saker. Vad det nu kan vara... .

Söndagsbestyr. Men först lite fika!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar