lördag 11 december 2010

Tre "tokiga killar"...

.... (som Storebror kallar kompisarna) sitter och filosoferar. Kanske över hur det är att vara tre år?  Eller nåt. En liten paus i springcykelracet i alla fall. Kort från september i år.


Kan rekommendera en springcykel som present till barnen. Men de behöver nog vara tre år. Vi köpte en till Storebror när han var drygt två, men han var för liten. Kolla här: www.springcykel.se.

Kungen feberfri så vi har i dag uträttat en del ärenden. Köpt en julklapp. Vi köper bara en julklapp till oss vuxna enligt en lista. 400 kr och inga presentkort. Swisch. Klart! Till syskonbarnen köper vi en var. Våra egna däremot. Får. Ett. Helt. Berg. Typ. Inte.

Fixade julpresent till Storebrors fröknar också. Hmm, Vad får man för 100 kr per person? Vart samma upplägg som i fjol. Köpte en trälåda på IKEA och fyllde med en flaska glögg och godis. I fjol fick de en strumpa. Kom på i kassan att en av fröknarna följ med upp på denna avdelningen. Skit. Men lådorna vart fina!

Nä. Nattinatti!

1 kommentar:

  1. Nollkoll! Har köpt tre julpresenter till fröknarna. Efter lite överläggning konstaterat att det nog är fyra möjligtvis fem fröknar på avdelningen... En som hoppar in några timmar pef dag och en talpedagog. Ut på stan och kompletteringshandla. Tråkigt bara att de inte får samma saker. Jag som var så nöjd med inköpen! Skit!

    SvaraRadera