fredag 10 december 2010

Där rök den!


Hade sett fram emot en helg för mig själv, då killarna skulle ha farit söderut. Tänk er. Ensam. Sova hela natten. Sovmorgon. Lugn frukost. Läsa tidningen. Träna. En sväng på stan. Fika. Ja ni vet.

Men.

Kungen är febrig. Hemma i dag alltså. Stackars liten. Sörjer min förlorade lediga helg för att i nästa nanosekund tycka synd om Kungen. Det är ju verkligen inte kul att vara liten och sjuk.

Jaja. Det går fler tåg (eller gör det det nuförtiden?!). Om sisådär tre år.

Kungen somnade precis i sin säng. Kaffe kanske?

Hörni! I dag är det FREDAG!

2 kommentarer:

  1. Förstår dig!!!
    Men som sagt det är ju fredag! Slutar tidigt och solen skiner, en riktig vinterdag här på Ekerö. Kommer hem och vad syns då.....jo när solen skiner in genom vårt stora fönster då visar sig också allt damm från veckan som gått, tänk det syns inte på kvällarna!? Ja, får väl väcka upp dammsucken och motionera den.
    Kram till er alla!!!! Lalla och familjen

    SvaraRadera
  2. Samma här! Lågt stående sol är INTE kul!
    Axel och Lars drog till Lidköping nu på kvällskvisten. Jag är hemma med Karleman. Får se vad vi hittar på i morgon. Beror på lillebrors status. Hade tänkt fixa de sista julklapparna, en tur till IKEA och göra en grankrans baka, och träääääna. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Kan kanske göra det mesta fast med ett annat upplägg.... . Hälsa alla! KRAM!

    SvaraRadera