söndag 17 oktober 2010

Härliga helg!

Har nu gjort den första veckan på nya jobbet samtidigt som barnen varit på dagis fulla dagar. Har gått riktigt bra. Alla har nog varit lite tröttare än förr, men som sagt så har det gått bra. Jag är på jobbet 07, maken lämnar barnen och jag hämtar strax efter 16. Kan tycka att det är rätt bra att barnen är morgonpigga för då hinner jag mysa lite med dom på morgonen innan det bär av till jobbet. Men för barnens skull önskade jag ju att de sov en timme längre på morgnarna. Väskorna är packade, kläder framlagda, kaffebryggen laddad och frukostbordet dukat kvällen före. Allt för att slippa stressa. Jag vill inte stressa och barnen ska inte behöva göra det heller på morgonen bara för att jag inte har framförhållning. Middagen förberedd eller klar dagen innan... . Har funkat denna vecka iallafall. Klapp på axeln, Annika! Tackåtack!

Har i helgen bara varit och tagit det lugnt. Fredagen blev bra trots att maken var på tjänsteresa och kom hem sent. Barnen var exemplariska (som vanligt!) och efter middag, mys och bus somnade 18:30 och 19:00. Själv tog jag en tur på testcykeln och kollade på tv. Nytta med nöje. Men vad var nyttan och vad var nöjet, månne?!

På lördagen packade vi ner barnen i cykelkärran tillsammans med en STOR matsäck, ved och lite till. Cyklade ut i I2-skogen i det fina höstvädret, som vart mulet när vi väl kom iväg. Korvgrillning, kaffe, saft och kakor. GOTT! På kvällen var vi bortbjudna till familjen Rannbergs på middag. Jättetrevlig kväll, god mat och bästa vännerna!

Min tur att kliva upp på söndagen. Kungen vaknade, som sig bör kl 06. Övriga klev upp 07 och 08. Sprang en runda i skogen i ett underbart vackert höstväder! Det är livskvalitet!

Nu är maken ute på sin cykeltur, Kungen sover och nu ska Storebror och jag spela spel. Här är vi nu på dagen!

Men först KAFFE!

LOVE,
A

2 kommentarer:

 1. vad mysigt ni har det!!!
  Exemplarisk mamma och pappa!!!
  Men du Annika hur många mössor har barnen,den ena coolare än den andra. Tycker själv att mössor och pannband är kul, men får tyvärr inte påverka mina barns val såmycket numera.

  Många STORA kramar Lalla

  SvaraRadera
 2. Hej kusinvitamin! VISST är det kul med mössor. Måste ju ha några att välja mellan...! Hmm, får se hur länge energin räcker med att kocka och frysa in... . Allt väl på Ön? KRAMA familjen!

  SvaraRadera