tisdag 11 juni 2013

Avslutning

I kväll var det avslutning på MiniaTyrerna för Storebror. Gemensam uppvärmning till hög musik, ol-bana och glassbilen. Toppenroligt och det var en mycket nöjd kille som somnade ikväll.

Jag gick upp före tuppen i morse och sprang tisdagsbacken. Fortfarande stel i baklåret så massagen i morgon är v ä l d i g t efterlängtad. Hoppas hoppas att systeryster sover under tiden.

I väntan på snickarna (som inte kom) hängde vi på baksidan hela eftermiddagen. Måste nog säga att vi har världens bästa baksida. I min värld i alla fall, haha. Barnen lekte väldigt bra tillsammans, som vanligt, så jag passade på att riva av ett halvtimmes styrkepass på gräset. Med några avbrott för att vika flygplan, söka de nyss vikta planen och peta ner samma plan från buskar och träd. Fylla vatten i en vattenkanna typ 18 gånger, byta byxor på yster som fick vattnet över sig. Och lite annat sånt.

Fick nån släng av hyperenergi nu på kvällningen. Har rensat och strukturerat i tre garderober och sytt om en klänning. Bara i kväll liksom. Ibland blir jag nästan rädd.
Stenstoder. Vägrade vara
med på uppvärmningen... .
Äpplena faller inte långt från trädet, hehe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar