fredag 23 november 2012

Snöpremiär

Konstig morgon! Systeryster vaknade och skrek. Tiiiidigt. Arg. Hon som alltid brukar vara så glad. Supertrtött men vägrade somna om. Men till slut, efter två timmar somnade vi om. Till 08. Och sen sov jag till 09. Vi som brukar vara uppe och ute den tiden. Och i väg kom vi inte för än klockan var 11. Jag som brukar förbereda allt kvällen innan hade inte gjort nåt. Glömde det. Och då blir det roddigt att få med allt. Men det gick. Till slut.

Utförsåkning för hela slanten för killarna. Jag och yster rullade vagn. Alla nöjda :)

Vila för mig i idag. Maken hade med sig löparkläder och tog vägen över fjället hem. Transportlöpning, modernt kallat. Men det var i sista sekunden. Väl hemma var det kolsvart. Jag laddar pannlampan nu för ett backpass i lampans sken i morgon.

Sötaste systeryster somnade ovaggad. Brollorna är speedade efter fredagsmyset. Men det är makens problem. Moahaha. Jag laddar för ny säsong av På spåret. Så bra (jaja, lite tantvarning där...). Och det hinns nog med en andra film av Twilight. Såg första filmen i går. Lite sena där...

Nu lite förberedelser inför morgondagen!

Mina slalomkillar! Köpte skidor och
pjäxor på Högfjällets skiduthyrning i påskas.
På vinst och förlust. Trots att de vuxit som
ogräs passade allt. Pust.  

Nya, sköna superunderställströjan från
Kari Traa invigd.



2 kommentarer:

  1. Hoppas de inte vänjer sig alltför mycket vid utförsskidor och tappar fokus på den riktiga sorten/sporten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tar tillbaka det där efter fall från Kalla och Rickardsson i utförslöporna i Gällivare. Det är nog viktigt för blivande längdstjärnor att kunna köra avslappat och utan rädsla utför. Då går det fort!

      Radera