torsdag 25 oktober 2012

En kväll som kom av sig lite

Skulle ha gjort så mycket i kväll. Började bra i alla fall. Alla kidsen sov 20.00. Började pyssla lite och tänkte sen läsa de två tidningarna som jag unnat mig i dag. Men hann inte mer än sy ihop tre hjärtan (av vetekuddetyp). Unga fröken vaknade och skrek. Och skrek. Hysterisk. Inte van detta jag. Unga fröken är inte sån i vanliga fall nämligen. Men det är väl ett sundhetstecken att bli lite hysterisk sådär ibland... . Trösta. Fundera på varför. Ont i magen? Hård i magen? Ont någon annanstans? Hungrig? Närhet? Hmm.

Nu ligger hon och sussar sött i vår säng. Nöjd. Än så länge i alla fall. Brollorna sover. Storebror skulle kunna sova sig igenom ett världskrig. Kungen lite mer lättväckt, och pratar i sömnen och har gått i sömnen några gånger. Tror jag har en kusin som också pratade och gick i sömnen. Jaja.

Maken är i Stockholm på Årets VD 2012, hann vann dock inte. Men han var en av sex nominerade och var en av tre på sluttampen.

Dagens: distans med vagnen i ett mycket vackert höstväder och lite styrka på det. I morgon vila! På söndag bär det av till Kil och Kilterrängen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar