fredag 22 juli 2011

Och så lätt kan det vara

På kvällarna när barnen sover har vi myst och sett på film. Tre har det blivit. The Kings speach, Bagdad Cafe´och The Fighter. Mycket bra alla tre! Bagdad Cafe såg vi på tv4plus. Den är väl sisådär 25 år gammal, minst. Men vi har missat att se den, för bra var den! Christian Bale spelar fantastiskt bra i The Fighter. En gammal boxare som  numer går på crack och sparrar sin brorsa till att bli åt utöver. Sannberättelse. Bästa filmen tycker jag är Forest Gump.

I dag har vi verkligen gjort IKEA med lunch och allt. Vad köpte vi egentligen? Vad BEHÖVDE vi egentligen? En lampa. Behövde vi. Övrigt var lite småplock till lägenheten i Sälen. Åker dit på måndag. Hoppas på bra väder med fiske, bad, vandring (med Storebror, haha!), cykel och kanske lite hjortron?

Börjar komma i (bättre) form nu. Styrkat två gånger och löpt två gånger denna vecka. Riktigt nöjd. Maken kör som en liten blå med sin nya Focus. Har visst kört 33 mil på 5 dagar. Byxorna börjar hänga pån´. Appelqvistarna verkar ha nån gen som gör att de lägger på muskler lätt och deffar när de tränar lite mer än vanligt. Hmm, Den genen saknar en annan.

Just nu står Storebror ute på altanen i kallingar och foppatofflor och kastar med sitt nya kastspö. Jätteduktig. Kastar rakt och långt, nästan ända till grannen (låter som om han spelade golf)! Maken spikar lister och när det är klart är det bara garderoberna som saknas i det nya rummet som ska bli garderob/kontor/förråd! Kungen snickelesnackar med sig själv i spjälsängen (får bäst svar då!). SOV!

Fridens, folks!

Jaha. Här kommer Kungen gåendes! Tagit sig ur sängen! Skit. Och så lätt kan det vara efter fem gånger:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar